News

Adolescentă din Ucraina găsită moartă pe plajă

Adolescentă din Ucraina găsită moartă pe plajă. Autoritățile, în alertă! Reprezentanții poliției din Devon și Cornwall au anunțat că adolescenta ucraineană a fost găsită luni inconștientă pe o plajă din South Devon.

Oamenii legii consideră moartea fetei ca fiind una inexplicabilă și fac apel la cetățenii care dețin imagini de pe camerele de supraveghere din zonă sau dețin informații legate de acest caz să le împărtășească pentru a face lumină în acest caz.

Inițial, mama fetei a alertat sâmbătă autoritățile după ce adolescenta a dispărut fără urmă. Din păcate, două zile mai târziu, tânăra a fost descoperită inconștientă pe o plajă părăsită, iar ulterior a murit la spital.

„Am fost chemați în seara zilei de sâmbătă, 4 martie, după ce ne-a fost raportată dispariția unei fete de 14 ani în zona Dawlish. Au avut loc căutări în zonă cu sprijinul elicopterului poliției și al gărzii de coastă, iar o persoană inconștientă a fost găsită pe plaja Dawlish. Ea a fost ulterior transportată pe calea aerului la Spitalul Royal Devon and Exeter, unde, din păcate, a murit apoi. Identificarea oficială a avut loc și rudele apropiate au fost informate”, a declarat inspectorul Becky Davies, din cadrul Poliției din Devon și Cornwall.

În urma acestui incident, autoritățile britanice au luat legătura cu Ambasada Ucrainei.

„S-a luat legătura cu Ambasada Ucrainei, iar Ministerul de Interne este, de asemenea, la curent cu acest incident”, a spus inspectorul Becky Davies.

Poliția britanică nu a făcut public numele fetei, însă a confirmat că atât ea, cât și mama ei sunt refugiate din Ucraina.

„Tratăm în prezent acest deces ca fiind inexplicabil, iar cercetările cu privire la circumstanțele în care s-a produs acesta continuă. Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii adolescentei în aceste momente tragice”, a adăugat Davies.

În prezent, în Marea Britanie se află peste 160.000 de refugiați ucraineni, arată cele mai recente date ale Organizației Națiunilor Unite (ONU).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *