News

Cine este bărbatul care și-a sechestrat iubita timp de mai multe luni și a violat-o

Șmecherul cu Mercedes, bucureșteanul care anul trecut a umilit Poliția, fugind cu mașina după ce fusese oprit pentru un control, iar apoi s-a lăudat pe rețelele sociale cu isprava sa, a a fost reținut sâmbătă pentru că ar fi violat și sechestrat o femeie.

Bărbatul în cauză este Șerban Michelle Antonio și a fost reținut sâmbătă sub acuzația de viol, lipsire de libertate, șantaj, violarea vieții private și amenințare. Victima ar fi o femeie cu care avusese o relație și pe care a fosrțat-o să continue să se vadă cu el, amenințând-o că dacă refuză face publice filmări cu ea în ipostaze indecente.

Conform informațiilor oferite de anchetatori, unele dintre fapte au avut loc în urmă cu jumătate de an, însă abia săptămâna aceasta femeia violată şi şantajată arfi reclamat totul la poliție.

Șerban Michelle Antonio a devenit cunoscut în toamna anului trecut, când a fost tras pe dreapta de către polițiștii Brigăzii Rutiere, pe o stradă din Sectorul 4, după ce încălcase mai multe reguli de circulație. Bărbatul i-a sfidat pe polițiști și a demarat în trombă, lovind două mașini și fiind aproape să lovească mai mulți pietoni.

Mașina a fost găsită ulterior abandonată pe o străduță din Sectorul 4, iar Șerban Michelle Antonio a publicat pe rețelele sociale mai multe videoclipuri în care îi amenința pe polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *