News

Un tânăr şi-a omorât copilul de un an, într-un apartament închiriat. Poliţiştii nu au fost lăsaţi de proprietar să spargă uşa

Un tânăr şi-a omorât copilul de un an după un schimb de mesaje cu fosta iubită, într-un apartament închiriat din Alba Iulia, în timp ce poliţiştii nu au fost lăsaţi de proprietar să spargă uşa.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, într-un apartament din Alba Iulia, după ce tânărul de 27 de ani, care se afla în apartamentul închiriat alături de fiul său în vârstă de un an, a avut o discuţie prin mesaje cu fosta iubită, respectiv mama copilului.

La un moment dat, temându-se că ceva rău s-ar putea întâmpla, femeie a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat totul.

Poliţiştii au ajuns la uşa apartamentului, însă nu au putut să intre pentru că proprietarul, care se afla în Turda, le-a interzis să spargă uşa. Astfel, poliţiştii au fost nevoiţi să aştepte ca proprietarul să ajungă la apartamentul din Alba Iulia cu cheile.

Chiar şi când acesta a ajuns cu cheile, poliţiştii au stabilit că uşa era încuiată pe interior şi au spart-o. În interior, au găsit copilul de un an spânzurat, la fel ca şi pe tânărul de 27 de ani. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *