News

Tâlhărit pe casa scării. Suspectul, arestat preventiv

Un bărbat de 55 de ani, din municipiul Vulcan, a fost tâlhărit în scara blocului în care locuiește de un tânăr. Acesta i-ar fi cerut o țigară, iar într-un moment de neatenție i-ar fi sustras borseta în care avea actul de identitate, două carduri bancare, 900 de lei și telefonul mobil.
S-a întâmplat zilele trecute. Victima se afla în stare de ebrietate, potrivit poliției. „În data de 22 martie 2023, în jurul orei 20:35, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani, din Vulcan, în timp ce se afla pe casa scării blocului unde locuiește (fiind în stare de ebrietate), a fost abordat de un bărbat necunoscut, care i-a cerut o țigară. Acesta, profitând de neatenția vulcăneanului, l-a deposedat de o borsetă în care avea actul de identitate, două carduri bancare, 900 de lei și telefonul mobil. În urma activităților desfășurate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan l-au identificat în scurt timp pe cel bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie reclamate, un tânăr de 20 de ani, din municipiul Vulcan, faţă de care au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.
Tânărul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroşani, care au emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *