News

Tânăr de 23 de ani, reținut, după ce a încercat să violeze o minoră

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Segarcea, județul Dolj, a fost reținut după ce a încercat să violeze o fată în vârstă de 15 ani. Se pare că acesta ar fi intrat în casă peste adolescentă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunțat astăzi, 26 aprilie, că un tânăr de 23 de ani este cercetat de poliţiştii din Segarcea pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu.

„În noaptea de 25 aprilie, ora 03.35, poliţiştii au fost sesizaţi de o minoră de 15 ani, din oraşul Segarcea, cu privire la faptul că un tânăr, de 23 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi pătruns în locuinţa acesteia şi ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el.

Întrucât minora a opus rezistenţă, tânărul în cauză a părăsit locuinţa acesteia până la sosirea organelor de poliţie”, a transmis IPJ Dolj, notează news.ro.

Băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei miercuri, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *