News

Accident mortal. Un biciclist a murit după ce a fost călcat de un camion, în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis

Un bărbat de 77 de ani, care se deplasa pe lângă o bicicletă, şi-a pierdut viaţa vineri după ce, în apropierea unei intersecţii din municipiul Sebeş, s-ar fi angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, fiind lovit de un autocamion .

Un bărbat de 77 de ani, care se deplasa pe lângă o bicicletă, şi-a pierdut viaţa vineri după ce, în apropierea unei intersecţii din municipiul Sebeş/ Foto: Info Trafic 24 – Facebook

Un bărbat de 77 de ani, care se deplasa pe lângă o bicicletă, şi-a pierdut viaţa vineri după ce, în apropierea unei intersecţii din municipiul Sebeş, s-ar fi angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, fiind surprins de un autocamion.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, un bărbat de 37 de ani, din comuna Şugag, în timp ce conducea un camion pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeş, în apropierea unei intersecţii cu sens giratoriu, a surprins şi accidentat un bărbat, de 77 de ani, din Sebeş. Acesta din urmă „se deplasa pe lângă o bicicletă şi s-a angajat în traversarea străzii prin faţa camionului, prin loc nemarcat”.

În urma accidentului, pietonul a fost grav rănit, intrând în stop cardio-respirator.

 

„Victima, din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, a transmis IPJ Alba.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *