News

Romania „prospera”. 400.000 persoane lucreaza in industria videochatului

România e considerată capitala videochatului. Deși sunt multe țări unde videochatul e o industrie înfloritoare, România ocupă locul de frunte în topul celor mai sărace state unde femeile aleg vânzarea nudității.

Videochatul este una dintre cele mai înfloritoare industrii din România, chiar dacă aproape nimeni nu îndrăznește să recunoască asta. România e societatea aia care-și dă aere conservatoare, pe un fundal plin de ipocrizie, transmite News24agd.ro cu referire la playtech.ro.

De teama stigmatizării, fetele și băieții care lucrează ca modele de videochat preferă să nu vorbească despre jobul care le aduce lunar mii de euro, câștigați relativ ușor. Dar și dacă ar avea alternative, puțini ar mai renunța la videochat.

La rândul lor, autoritățile știu cât de bănoasă e această industrie, confundată de multe ori cu prostituția și pornografia, dar și guvernanții îl consideră un domeniu tabu, așa că preferă să-l lase de izbeliște. Problema e că indutria videochatului produce venituri uriașe de peste 300 de milioane de euro anual. Asta ne face lideri pe piața europeană pentru că depășim cu mult Ucraina, Cehia, Bulgaria și Rusia.

Nu avem la îndemână decât simple estimări care arată că sunt peste 5.000 de studiouri de videochat răspândite în întreaga țară, în care lucrează peste 100.000 de modele. Dar, pentru că nu vorbim de cifre oficiale, statul român nu reglementează în niciun fel activitatea acestor studiouri.

O jurnalistă din România a realizat un documentar despre videochat la noi. Ea a luat legătura cu reprezentanta celui mai mare studio din țara noastră, dar și cu oameni din administrația publică (Ministerul Muncii, ANAF, Registrul Comerțului, Inspecția Muncii).

Niciunul dintre reprezentanții acestor instituții nu au putut oferi niște explicații concrete.

Nu toate studiourile activează în ilegalitate. Multe dintre ele sunt înregistrate ca agenții de management de modele, de servicii de telecomunicație sau servicii online și chiar plătesc taxe la stat.

Sunt patroni care poartă un respect deosebit afacerii lor, pe care nu o văd nici imorală, nici exploatativă și vor să facă totul cât mai legal posibil. De-aia nici nu se agită nimeni.

Cele mai multe dintre modelele de videochat sunt studente care, din lipsa banilor și a dificultății găsirii unui loc de muncă stabil și bine plătit, aleg să-și vândă nuditatea pe internet unor bărbați din întreaga lume deoarece câștigă mult mai mulți bani și într-o manieră mult mai facilă, lipsită de stres.

Cei care privesc industria videochatului din exterior, sunt de părere că sunt bani câștigați ușor, din nimic. În realitate, fetele spun că nu e chiar atât de simplu cum pare.

Ca să câștigi mulți bani, trebuie să-i faci pe acei bărbați să stea cât mai mult timp cu tine online.

Scenele cu masturbare durează câteva minute, dar că să rămâi cu ei într-o conversație pentru una sau mai multe ore, trebuie să fii interesantă, amuzantă, să le seduci și mintea, nu doar plăcerea sexuală.

Româncele sut cele mai căutate femei din lume pe videochat pentru că ele știu să se facă plăcute, sunt frumoase și investesc mult timp în îngrijirea propriului corp.

Bogătași din întreaga lume, dar în special arabi, americani și chinezi caută românce pe videochat, chiar dacă sunt căsătoriți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *