News

Un bărbat de 37 de ani din Bucureşti a fost reţinut după ce şi-a agresat fosta parteneră. El a încălcat ordinul de protecție

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bucureşti a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce şi-a agresat fosta parteneră, el încălcând şi un ordin de protecţie prin care avea interdicţia să se apropie de femeie.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat, joi, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Breasta au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Bucureşti, bănuit de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi lovirea sau alte violenţe, citează news.ro.

„În fapt, în noaptea de 05/06 septembrie a.c., ora 02.30, poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără de 33 de ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un imobil din comuna Predeşti, ar fi fost agresată de fostul concubin, un bărbat de 37 de ani, tot din municipiul Bucureşti. Din cercetările efectuate s-a stabilit că pe numele bărbatului instanţa de judecată a emis un ordin de protecţie, acesta având interdicţia de a se apropia de femeie”, a precizat IPJ Dolj.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *