Descoperire macabră într-o pădure din Cluj. Un tânăr a fost găsit spânzurat

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Frata, județul Cluj, a fost găsit mort în apropierea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, luni seara, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri. s-ar afla un tânăr decedat.

O echipă operativă de polițiști, alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic, s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata.

Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale.

Au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiuni de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *