News

Conflict între frați, încheiat tragic. Un tânăr de 29 de ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de fratele său mai mic

Un tânăr de 22 de ani şi-a înjunghiat fratele, în vârstă de 29 de ani, în Craiova, iar victima a fost transportată la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că, în noaptea de duminică spre luni, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Craiova, ar fi avut loc o altercaţie între două persoane.
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că, în timp ce se aflau la domiciliul comun şi pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 22 de ani l-ar fi lovit pe fratele său, de 29 de ani cu un obiect ascuţit-înţepător, provocându-i acestuia o rană superficială. Bărbatul de 29 de ani a fost preluat de un echipaj Smurd şi condus la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.
De asemenea, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *