News

Un mort si un ranit, dupa ce o masina a fost izbita de un TIR

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit și altul a fost rănit grav, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR pe DN 2, în apropierea localității Șindrilița, județul Ilfov.

Potrivit Poliției Ilfov, accidentul a avut loc pe DN2, la km 22+800, în apropierea localității Șindrilița, între un autotren și un autoturism.

Polițiștii rutieri din Voluntari au făcut primele verificări și au constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat decesul șoferului în vârstă de 25 de ani și rănirea gravă a pasagerului din același autoturism, acesta fiind transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, care fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale care se impun.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

„La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 22:08, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN2, la km 22+800, în apropierea  localității Șindrilița, s-a produs un accident rutier, între un autotren și un autoturism.

Polițiștii rutieri din Voluntari s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului, în vârstă de 25 de ani, și rănirea gravă a pasagerului din  același autoturism, acesta fiind transportat la spital, de către echipajul medical, sosit la fața locului.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale care se impun.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, informează Poliţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *