News

Accident teribil în Timiș între un tir și un autobuz. Planul roșu de intervenție a fost activat: 10 ambulanțe au fost trimise la fața locului

Un accident extrem de grav s-a produs între un autobuz și un camion, în localitatea Sânandrei din județul Timiș. A fost activat planul roșu de intervenție.

Update: ”La nivelul ISU TIMIȘ s-a  activat Planul roșu de intervenție ca urmare a unui accident rutier produs pe DN 69, între un autobuz, în care se aflau 18 persoane, dintre care, conducătorul a rămas încarcerat, și un autotren, în care se afla doar conducătorul.

Din primele informații, au rezultat 11 victime (cei doi conducători și 9 pasageri din autobuz)”, a transmis ISU Timiș.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini de la locul accidentului.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 69, în zona localității Sânandrei, județul Timiș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion și un autocar de transport persoane.

În urma impactului au rezultat mai multe victime, nu se cunoaște exact numărul, persoanele fiind în investigații medicale. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, informează Centrul Infotrafic al IGPR.

Pentru asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Timiș a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul evenimentului au fost alocate: 3 mașini de stingere, 3 echipaje de descarcerare, 3 autospeciale pentru transport victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 9 ambulanțe SAJ, 2 microbuze (pentru preluare personal medical) și 1 elicopter SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *