News

Doi frați gemeni, de zece ani, au murit intoxicați cu monoxid de carbon / Au fost părăsiți de mamă, iar tatăl lucra în străinătate

Doi frați gemeni în vârstă de 10 ani au murit, luni dimineața, intoxicați cu monoxid de carbon în comuna Desa, județul Dolj, relatează Mediafax. Cei doi copii locuiau cu bunica, și ea fiind în stare gravă. Povestea lor e cu atât mai dramatică, asta pentru că au fost părăsiți de mamă atunci când erau mici.

Potrivit ISU Dolj, pompierii au fost solicitați luni dimineața să intervină într-o casă din comuna Desa, unde trei persoane sunt în stare de inconștiență. În locuință se aflau doi copii și un adult.

„Imediat la fața locului au fost trimise o ambulanță SMURD, un echipaj de stingere și două ambulațe SAJ. Echipajele ajunse la locul intervenției au început manevrele de resuscitarea, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar”, spun reprezentanții ISU Dolj. Bunica celor doi copii decedați a fost preluată de ambulață pentru a fi transportată la spital.

Poveste dramatică de viață

Se pare că cei doi copii locuiau cu bunica, după ce aceștia au fost părăsiți de mamă când erau foarte mici, iar tatăl era plecat în străinătate, la muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *