News

Piedone, reacție după sondajul lui Nicușor Dan. Decizia legată de candidatură

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Municipiului București, din partea partidului pe care îl conduce, Partidul Umanist Social Liberal, fondat de Dan Voiculescu, pare convins că îi va lua locul lui Nicușor Dan după scrutinul din 9 iunie.

Piedone a publicat o caricatură care îl înfățișează în vârful unui podium cu patru locuri, sugerând că el ar câștiga alegerile la Primăria Municipiului București, alături de mesajul „Vă rog să vă ocupați locurile”.

Reacția lui vine după ce un sondaj comandat de Nicușor Dan a arătat că președintele partidului PUSL ar obține un scor de 40,4% pentru funcția de primar general.

Fostul primar general, Gabriela Firea, care a anunțat că dorește să candideze și tânjește să fie nominalizată oficial de PSD, nu apare în sondaj, în timp ce Sebastian Burduja (PSD-PNL) are 16%, Diana Șoșoacă 2,4%, iar Mihai Enache (AUR) – 1%.

Postarea primarului Sectorului 5, care are peste 900.000 de urmăritori pe pagina de Facebook, a strâns 3.000 de reacții în jumătate de oră de la publicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *