Politica

Robert Negoiţă a depus la Parchetul General plângere împotriva lui Nicuşor Dan; îl acuză de abuz în serviciu

Robert Negoiță a fost vizibil iritat de protestatarii USR, vineri dimineață, în timpul declarațiilor pe care a încercat să le facă în fața Parchetului General, unde venise să îi facă plângere lui Nicușor Dan. Primarul Sectorului 3 îl acuză pe edilul Capitalei de abuz în serviciu, pentru că i-ar fi blocat mai multe proiecte de modernizare a Sectorului 3.

Lângă Negoiță se aflau și Elena Petrescu, viceprimar PSD la Sectorul 3, dar și Stelian Bujduveanu, viceprimarul PNL al Capitalei căruia Dan i-a retras atribuțiile recent. Elena Petrescu este trimisă în judecată de DNA în 2022, în dosarul Rosal Group. Detalii aici. 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și-a întrerupt declarațiile din fața Parchetului General după ce protestatarii USR, printre care viceprimarul Lucian Judele, au afișat pancarte, iar protestatarul Marian Ceaușescu a început să vocifereze, potrivit jurnalistului News24agd.ro aflat la fața locului. Unul dintre membrii staff-ului lui Negoiță a încercat să îl oprească pe Ceaușescu, însă fără succes.

Apoi, primarul Robert Negoiță a plecat cu staff-ul său în spatele Parchetului General unde și-a continuat declarațiile, fiind urmărit de protestatarii USR și Ceaușescu. Printre mesajele afișate pe pancarte se numărau și “Famiglia Negoiță = stăpânii Sectorului 3”, “Un mort la Hala Laminor”, “Doi morți la Biblioteca Națională”. Primarul Robert Negoiță era vizibil iritat de protestele din jurul lui.

Primarul Robert Negoiță nu a dorit să răspundă întrebărilor legate de investigația Recorder privind contractele publice acordate de city-managerul Sectorului 3 firmelor familiei sale. Detalii, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *