News

Cristian Popescu Piedone, despre Parcul Sebastian din sectorul 5: „De luni, intră în REFACERE totală

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost prezent, sâmbătă, la evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Romilor, care se desfășoară în perioada 6-7 aprilie în Parcul Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei, eveniment organizat de Partida Romilor „Pro-Europa”. Edilul a fost luat cu asalt de bucureșteni, a făcut poze, a stat de vorbă cu cetățenii și chiar a fost luat în brațe și pupat de unele persoane. În fața mulțimii, Piedone, care a fost însoțit la eveniment de fiul său, Vlad Popescu Piedone, candidat la Primăria Sectorului 5, a dezvăluit printre altele că Parcul Sebastian va intra în reabilitare totală.

Copii, adulți, persoane în etate, cu toții s-au înghesuit să facă poze, să-l felicite, să-i mulțumească lui Piedone pentru ce a făcut pentru Sectorul 5 și, cel mai important, i-au urat să devină noul primar general.

Răbdător, edilul a stat de vorbă cu fiecare cetățean în parte, de la mic la mare, a gustat din bunătățile oferite de aceștia și le-a transmis ca pe 9 iunie să meagă la vot, așa cum se poate vedea pe imaginile postate de el pe rețelele de socializare.

La un moment dat, Piedone a urcat pe scenă, în aplauzele celor prezenți, anunțându-i, printre altele, că Parcul Sebastian va intra în reabilitare totală.

”Sunt astăzi prezent aici. Și cum vă spuneam e ultima petrecere… Ați văzut că aici era o scenă pe care locuitorii din zonă mi-au spus să o demolez. Luni, după ce se întâmplă aici, acest parc se închide complet și începe reabilitarea. Îl vom reda publicului, îl vom reda copiilor, tinerilor și bătrânilor care au nevoie de liniște, pentru că aici a fost construită o scenă în afara mandatului meu și organizau concerte. Vom face concerte. Vom face în parcuri de peste 40 de hectare pe Drumul Cooperativei. Proiectul l-am creat eu și Vlad Popescu Piedone îl va duce mai departe.”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Piedone, mesaj de Ziua Internațională a Romilor

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Piedone le-a urat ”La mulți ani” românilor de etnie romă.

”Mereu ACASĂ, LÂNGĂ PRIETENI DRAGI!

Mereu FERICIT, LÂNGĂ OAMENI BUNI!

Mereu LÂNGĂ PRIETENUL MEU DRAG, Nicu Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa!

Cu prilejul Zilei Internaționale a Romilor, eu și baiatul meu, Vlad Popescu Piedone, le urăm un călduros “LA MULȚI ANI!”, tuturor românilor de etnie romă!

Bucureștenilor de etnie romă, prietenilor și amicilor de etnie romă sosiți din întreaga țară la petrecerea din parcul Sebastian, Sectorul 5,

LE DORIM DISTRACȚIE PLĂCUTĂ!

Cu respect, Piedone

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *