News

Piedone intră tare în Clotilde Armand și Radu Mihaiu: ‘Gata cu circul, recunoașteți-vă înfrângerea!’

Cristian Popescu Piedone a dat de pâmânt cu Clotilde Armand și Radu Mihaiu. Edilul de la Sectorul 5 condamnă faptul că aceștia încearcă să repete istoria de acum 4 ani și să câștige alegerile prin furăciuni.

Cristian Popescu Piedone a vorbit pe pagina sa de Facebook despre atitudinea pe care o au primarii reziști, Clotilde Armand și Radu Mihaiu, care nu pot accepta înfrângerea și apelează la tot felul de manevre pentru a deturna situația în favoarea lor.

„V-ajunge Primăria Capitalei! Luați mâna de pe Sectorul 1 și Sectorul 2! Cetățenii au ales, și-au exprimat votul, un drept democratic! Gata cu circul, recunoașteți-vă înfrângerea! V-am văzut în 2020 cum ați fugit cu sacii în care erau buletinele de vot! V-am văzut cum ați “câștigat” mandatul! Istoria nu se va repeta! Cetățenii își vor apăra votul! În 2020, Clotilde Armand spune că nu e nevoie de renumărarea voturilor, că nu există temei legal! Acum s-a răzgândit. Disperarea USR-iștilor a ajuns la cote maxime, care nu vor efectiv să recunoască că au pierdut și ignoră votul cetățenilor! Ajunge! Oamenii v-au trimis acasă pentru că nu ați făcut nimic pentru cele două sectoare! Degeaba bateți la ușile ambasadelor, așa cum ați făcut și în 2020! În România, votează românii! În România, primarii sunt aleși de români! În România, bugetul trebuie să fie folosit pentru români, nu pentru influențe străine! Primarul ales al Sectorului 1 este George Tuță! Primarul ales al Sectorului 2 este Rareș Hopincă! Doi tineri profesioniști, care vor salva aceste două sectoare din mâinile USR-iștilor disperați că-și pierd scaunele! Oamenii i-au ales! Oamenii i-au votat! Îi felicit și îi aștept să facem treabă pentru București, pentru bucureșteni! Chiar dacă nu am fost ales primar al Capitalei, vă asigur, dragi bucureșteni, că voi continua să lupt pentru dumneavoastră, să mă asigur că problemele din București vor fi rezolvate rapid!” a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *