News

Grav accident pe DN7 Pitești-Sibiu. Șase persoane rănite

Două accidente rutiere s-a produs, duminică, la scurt timp distanță unul de celălalt, pe DN 7 Pitești-Sibiu, în zona localității Râmnicu Vâlcea, scrie Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 7 Pitești-Sibiu, în zona localității Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier între patru autovehicule. Șase persoane au fost rănite și primesc îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

UPDATE ora 19.57 – La scurt timp, trei copii și patru adulți au fost răniți într-un alt accident produs în Rm. Vâlcea, pe DN7, ei fiind duși de urgență la spital. „În accident au fost implicate două autoturisme și șapte pasageri. Toate cele lapte persoane (patru adulți și trei minori) au fost transportate la UPU Vâlcea de către echipajele medicale prezente la fața locului. Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, se arată în comnunicatul transmis de ISU Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *