News

Incident pe aeroportul Otopeni

O femeie ce avea un copil mic cu ea a forțat ușile unei ieșiri de urgență și s-a dus pe căile de rulare ale Aeroportului Otopeni pentru a încerca să prindă un avion Tarom ce se pusese deja în mișcare.

Compania de Aeroporturi București (CNAB) a precizat că incidentul a avut loc duminică, fiind vorba de „o pasageră de origine egipteană, însoțită de un copil mic (infant), ce nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru zborul RO391 cu destinația Londra”.

„Reprezentanții companiei aeriene au apelat-o în mod repetat, prin intermediul instalației de sonorizare, și, ulterior, au închis poarta de îmbarcare, aeronava punându-se în mișcare pentru decolare”, afirmă CNAB, potrivit boardingpass.ro.

„Ulterior, pasagera a ajuns la poarta de îmbarcare, a forțat două uși (care au rol și de ieșire de urgență și, odată forțate, au declanșat alarma de securitate) și a coborât, prin pasarela de îmbarcare, pe platforma aeroportului. Aici a fost oprită de personalul de pe platformă și preluată de către Poliția de Frontieră. Traficul aerian și operațiunile de la sol nu au fost afectate, iar cursa către Londra a decolat la timp”, a mai transmis sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *