News

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare pentru infracțiunea de omor. Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul București în dosarul accidentului din septebrie 2019 în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața. În plus, trebuie să mai plătească către două rude ale victimei câte 100.000 de euro și 50.000 lei. Decizia Tribunalului București nu este definitivă. Poate fi atacată la Curtea de Apel București.

La scurt timp după producerea accidentului, Mario Iorgulescu, fiu lui Gino Iorgulescu – șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a fugit din țară.

Mario Iorgulescu a fugit de lege în Italia

Mario Iorgulescu s-a certat cu iubita lui în seara de 7 spre 8 septembrie 2009. Se afla la o petrecere în satul Gulia, când a decis să plece spre Parcul Herăstrău. Erau sub infuența lui Bachus și a cocainei. S-a suit la volanul mașinii sale, un Aston Martin model DBS. Avea 145 km/h atunci când a trecut pe culoarea roșie a semaforului în intersecția dintre Șoseaua Chitilei și strada Teodor Neagoe.

Anchetatorii susțin că Mario Iorgulescu a accelerat până la 162 km/oră în momentul în care a depășit altă mașină. În timp ce accelera a lovit un scuar și a intrat pe contrasens. Apoi a lovit frontal o mașină Audi, condusă de un bărbat care murit pe loc. Ancheta a scos la iveală că Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l și consumase cocaină.

După două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost scos din țară. A fost dus în Italia, fără acordul autorităților române, pentru a fi tratat. Poliția Română l-a dat în urmărire internațională.

Mario Iorgulescu a fost condamnat

Mario Iorgulescu a fost condamnat de judecătorii de la Tribunalul București a o pedeapsă de 14 ani și două luni de închisoare pentru omor. Judecătorii au contopit pedeapsa cu o altă condamnare definitivă de 3 ani pentru complicitate la lipsire de libertate. În urma contopirii a rezultat o pedeapsă de 15 ani și opt luni de închisoare.

Totodată, magistrații au decis ca două rude ale victimei accidentului să primească câte 50.000 lei daune materiale și câte 100.000 de euro daune morale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *