Meteo

Vremea o ia razna în România! Avertisment ANM privind prognoza meteo

Cerul va avea unele înnorări în nord-vestul și nordul teritoriului și în rest va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat la noapte, cu intensificări în zona montană înaltă, dar trecător și izolat în Banat, Crișana și în Moldova. tre -5 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până spre -8 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 7…8 grade. Se va produce brumă, local în centru și sud și pe arii mai restrânse în rest.

Prognoza meteo SAMBATA
În Țară

Vremea se va menține în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre finalul nopții în regiunile vestice unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va prezenta intensificări la munte, cu rafale de peste 70…80 km/h în zona înaltă, local și temporar în est, nord-est și vest, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în restul țării va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade, cu valori ușor mai scăzute pe litoral și în Delta Dunării, iar cele minime între -2 și 9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre -8 grade. Pe arii restrânse se va produce brumă îndeosebi în depresiuni și în dealurile subcarpatice din sud și est, iar în special în sud-estul teritoriului, dimineața, dar mai ales noaptea, se va forma ceață.

București

Vremea se va răci față de intervalul anterior. Pe parcursul zilei cerul va avea unele înnorări, dar seara și noaptea nebulozitatea se va accentua și va crește probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Prognoza meteo LUNI
În Țară

Vremea va continua să se răcească, asfel că valorile termice diurne se vor situa ușor sub mediile multianuale. Cerul va deveni treptat variabil în vestul și nord-vestul țării, iar în rest înnorările vor persista și mai ales pe parcursul zilei va ploua. La munte vor predomina ninsorile, iar în centru și nord-est, trecător și pe arii restrânse vor fi precipitații mixte. Vântul va prezenta intensificări la munte, iar local și temporar și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -7 și 5 grade. Spre sfârșitul intervalului se va produce brumă, pe alocuri, în special în regiunile intracarpatice, iar izolat se va forma ceață, anunţă ANM.

București

Vremea va continua să se răcească, astfel încât valorile termice diurne se vor apropia de normele perioadei. Cerul va avea înnorări, cu precădere pe parcursul zilei când trecător va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

Prognoza meteo MARTI
În Țară

Valorile termice diurne vor crește ușor, iar vremea va deveni în general frumoasă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud a țării unde, mai ales în prima parte a intervalului, vor fi condiții ca izolat să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 13 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 5 grade. Spre sfârșitul intervalului se va produce brumă, cu precădere în nord și centru, iar izolat se va forma ceață.

București

Valorile termice diurne vor crește ușor. Cerul va avea înnorări, mai ales în prima parte a intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de -1…2 grade.

Prognoza meteo MIERCURI, JOI, VINERI
În Țară

Vremea va continua să se încălzească, astfel încât se vor înregistra valori termice peste mediile multianuale. Probabilitatea de precipitații va fi scăzută.

București

Vremea va continua să se încălzească, astfel că valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice acestei perioade. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *