Sport

Adrian Mușat, fost jucător în Liga 1, a murit la doar 42 de ani

O nouă tragedie a lovit fotbalul românesc! Un fost jucător din Liga 1 a murit la doar 42 de ani, în urma unei boli necruţătoare.

Un celebru fotbalist al României a murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă. Adrian Mușat, fost fotbalist în Liga 1 la Extensiv Craiova și Gloria Bistrița, s-a stins din viață la doar 42 de ani. Fostul atacant a crescut la Plimob Sighet și a evoluat de-a lungul carierei la formații precum Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Avântu Bârsana, Barnbach sau Koflach (Austria), înainte de a-și încheia cariera în urmă cu doi ani la CSM Sighetu Marmației, unde a pus umărul la promovarea în Liga 3, scrie Digi Sport.

„Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line, Adi!”, au scris cei de la CSM Sighetu Marmației pe pagina de Facebook.

„Colegii, prietenii și toată suflarea Avântul Bârsana sunt alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe! Drum lin spre cer și fie ca Bunul Dumnezeu să te ierte și să te așeze în dreapta Lui!”, au transmis și cei de la Avântul Bârsana, pentru care Adrian Mușat a evoluat în sezonul 2018/2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *