News

Elevul care a atacat o profesoară cu un cuţit într-un liceu din Bucureşti a fost reţinut

Elevul de 16 ani din Capitală care şi-a atacat profesoara în timpul orei cu un cuţit la un liceu din Bucureşti a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor.

Totul s-a petrecut, astăzi, în jurul orei 12:40 la Colegiul Ion Creangă din Bucureşti, iar motivul pentru care ar fi recurs la acest gest este unul halucinant.

Potrivit colegilor tânărul se lăudase încă de dimineață, pe un grup de WhatsApp al elevilor, că urmează să facă un gest extrem.

Totul a început în momentul în care profesoara, în vârstă de 26 de ani, i-ar fi anunțat pe elevi că urmează să le dea un test.

La un moment dat când profesoara împărţea foile pentru test, elevul ar fi scos din ghiozdan un cuțit de bucătărie și s-ar fi îndreptat către gâtul profesoarei.

Femeia s-a ferit, iar acest gest i-a salvat viața.

Ce a declarat elevul

La scurt timp, un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului şi a transportat-o pe profesoară la spital, acolo unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Adolescentul a fost audiat de poliție, acolo unde ar fi declarat că este depresiv şi ar fi vrut să omoare pe cineva ca să fie pedepsit, potrivit Antena3.ro.

În momentul în care a realizat ce a făcut elevul nu a fugit, ci s-a așezat în bancă.

În acest context, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Din fericire, profesoara a fost externată din spital și este în afara oricărui pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *