News

Partidul Umanist Social Liberal va merge pe cont propriu în alegerile din 2024

Președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, a declarat că partidul are politici publice bazate pe valorile sale, pe valori și principii umaniste.

 Liderii Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), reunit în ședința BEX la Arad, au anunțat că vor candida pe liste proprii la alegerile de anul viitor. Obiectivul pe care umaniștii și l-au propus este de 7%, potrivit stiripesurse.ro.

„Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal a decis cu largă majoritate să meargă pe cont propriu la alegerile din anul electoral 2024. De asemenea, umaniștii și-au propus să obțină la alegerile de anul viitor minimum 7% din voturile românilor”, a declarat PUSL, într-un comunicat de presă. Potrivit președintelui executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, anul viitor vom intra în lupta politică pe liste proprii, prin propriile forțe și pe propriile picioare.

Cristian Popescu Piedone: Pentru a atinge acest obiectiv e nevoie de multă muncă, iar succesul ne va asigura un rol determinant în structurile administrative ce vor guverna țara pentru viitorii patru ani. PUSL are politici publice bazate pe valorile sale, pe valori și principii umaniste.

„Trebuie doar să spunem și să demonstrăm românilor că avem grijă, că avem soluții pentru viitorul copiilor noștri, pentru viața de zi cu zi a tinerilor și seniorilor noștri. Și îi vom convinge pe români! Pentru că avem demnitate, onoare și curaj!” a declarat președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone.

Un alt anunț important al umaniștilor a fost înscrierea tuturor membrilor PER Arad în PUSL. „Biroul Executiv a luat act de înscrierea primei filiale a Partidului Ecologist Român în PUSL. Filiala PER Arad este prima, vor urma și alte filiale, iar în perioada imediat următoare vor fi surprize și de la alte partide. ”Obiectivul politic al organizației PUSL Arad este acela de a câștiga alegerile locale de anul viitor. Pentru asta, PUSL Arad are ușile deschide spre toți cei care vor să se implice activ în susținerea proiectelor bune pentru județul nostru”, a declarat Lia Ardelean, liderul organizației PUSL Arad. Vicepreședintele PUSL, Simona Man s-a arătat optimistă în privința faptului că mai multe filiale ale Partidului Ecologist se vor alătura umaniștilor în perioada imediat următoare”, mai spune PUSL.

Ca o noutate, PUSL va fi primul partid politic care va avea un Departament pentru Credință, Cultură și Educație.

„Biroul Executiv a aprobat înființarea Departamentului pentru Credință, Cultură și Educație. Departamentul a fost înființat din nevoia de a promova valori esențiale pentru societate și va fi coordonat de Marius Ciprian Pop, teolog, doctor în Etnografie și Folclor”, arată PUSL. ”Dragostea de neam, de țară și de valorile spirituale cum sunt credința, cultura și educația reprezintă o veritabilă obligație morală. Când ți se oferă cadrul necesar și sprijinul pentru a împlini această datorie sfântă, dacă ești conștient de menirea ta de creștin și de român, nu poți să nu te implici. Și asta vreau eu să fac acum prin coordonarea acestui departament”, a declarat Marius Ciprian Pop.

O altă decizie importantă a fost înființarea Clubului Oamenilor de Afaceri ai PUSL.

”Scopul Clubului Oamenilor de Afaceri este de a dezvolta și promova proiecte antreprenoriale locale, cu capital românesc. Vom aduce împreună, printr-o platformă online gratuită, oamenii cu inițiativă, să se cunoască, să deruleze colaborări, să facă afaceri bune și să contribuie la bunăstarea comunităților proprii, investind și susținând domenii precum sănătate, educație, formare profesională, cultură, turism, mediu înconjurător” a declarat fondatorul Clubului, europarlamentarul PUSL, Maria Grapini. Ședința umaniștilor s-a încheiat cu un “ moment de credință și patriotism prin muzica lui Marius  Ciprian Pop “. Primarul Cristian Popescu Piedone, mesaj după trei ani de mandat: Pentru cele trei toamne de poveste, oameni dragi din Sectorul 5, Piedone vă mulțumește și vă spune din inimă că vă iubește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *