News

Un român de 19 ani a fost găsit carbonizat într-o parcare din Italia

Trupul unui tânăr român de 19 ani dispărut de mai multe zile a fost găsit carbonizat în interiorul unei parcări publice dintr-un oraș din Italia.

La patru zile de la tragedie, în urma unei anchete complexe, carabinierii Companiei Seregno au reușit să identifice corpul persoanei găsite carbonizate și fără acte. Victima este un român de 19 ani care se afla de ceva timp în Italia împreună cu mama sa. Băiatul a fost găsit joi dimineață în interiorul parcării publice subterane din Via Odescalchi, în centrul provinciei Monza Brianza, Lombardia, potrivit stiridiaspora.ro.

Mama a fost cea care l-a identificat pe tânăr, după ce a văzut câteva cadre surprinse de camere de supraveghere: „Băiatul din videoclip este fiul meu”.

Analiza camerelor de luat vederi din zonă a permis reconstituirea faptului că tânărul de 19 ani a adus cu el câteva sticle de combustibil (în special motorină) și câteva cutii de carton, probabil pentru a fi folosite ca pat pentru noapte.

De asemenea, s-a verificat că acesta era singur în acel moment și că tragicul eveniment, prin urmare, s-ar fi produs din cauze accidentale sau autoprovocate. Ambele ipoteze rămân la fel de deschise și sunt luate în considerare, conform presei locale citate de stiridiaspora.ro.

Posibilitatea ca cineva să-l fi atacat în timp ce dormea a fost acum definitiv exclusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *