News

Doi bărbați și o femeie au fost reținuți după ce s-au bătut în parcarea unui supermarket din Ploiești

O altercație în parcarea unui supermarket din zona de vest a Ploieștiului a băgat în spital, iar apoi în arest, trei tineri din Ploiești și București. Tinerii s-au bătut în plină zi, într-o zonă destul de circulată, și nu au ezitat să folosească inclusiv un spray lacrimogen și un cuțit ca să-și pună la punct adversarii.

“La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în parcarea unui supermarket din municipiu are loc un conflict între mai multe persoane.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde nu au mai fost depistate persoanele implicate, din verificări, stabilindu-se faptul că pe fondul unor discuții mai vechi, între patru persoane, a izbucnit un conflict verbal care ulterior a degenerat, acestea agresându-se reciproc, folosind un spray iritant lacrimogen și un obiect tăietor-înțepător.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp, persoanele implicate au fost identificate, depistate și conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, fiind trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 29 de ani, și o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Ploiești, respectiv din municipiul București”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

Doi dintre bărbați și femeia au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internați.

În baza probatoriului administrat, față de tânărul în vârstă de 26 de ani, din municipiul București, femeia în vârstă de 29 de ani, din municipiul Ploiești, și un alt bărbat în vârstă de 29 de ani, tot din municipiul Ploiești, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt derulate în cadrul unui dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *