News

Alertă în București! Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat

Un deținut care avea de executat o pedeapsă de un an și trei luni de închisoare pentru trafic de droguri a evadat, vineri dimineață.

Bărbatul de 34 de ani executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim deschis, și lucra la societatea S.C. Clas Interprod când a dispărut.

„Vineri, 19.05.2023, în jurul orei 08:20, s-a constatat că deţinutul MOLOȘAG CRISTIAN, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri (Legea nr 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), clasificat în regim deschis, fără supraveghere, a părăsit punctul de lucru exterior S.C. Clas Interprod.”, potrivit unui comunicat transmis de Penitenciarul Rahova.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 5 București, Poliția Locală Sector 6 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Deținutul are înălțimea de 1,84 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr blond, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou alb cu dungi roșii inscripționat cu sigla clubului Dinamo București, pantaloni de trening închiși la culoare și șapcă neagră.

Părăsirea fără autorizare a locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Pentru orice informație cu privire la persoana din fotografie, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul București-Rahova, la numerele 021.420.08.10 sau 021 420.24.28.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *