News

Tineri reţinuţi de poliţie, după ce ar fi bătut un bărbat la un concert

Doi tineri au fost reţinuţi, duminică, de poliţiştii braşoveni, fiind bănuiţi că, la un concert, ar fi bătut un alt bărbat, acesta având, acum, nevoie de o lună de zile de îngrijiri medicale, informează Agerpres.

Conform IPJ Braşov, la incident au fost martori şi poliţişti.

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în data de 21 mai, în jurul orei 04.15, în zona unui local public, unde avea loc un eveniment muzical, o persoană a fost agresată fizic de doi bărbaţi, moment surprins de organele de poliţie care au pornit în urmărirea agresorilor. Aceştia au fost prinşi şi identificaţi ca fiind doi tineri, în vârstă de 27, respectiv 28 de ani, din judeţul Prahova, care au fost conduşi la unitatea de poliţie pentru continuarea cercetărilor. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, ulterior stabilindu-se că necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor suferite”, a precizat, luni, IPJ Braşov.

În cauză, poliţiştii braşoveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoanele cercetate în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a menţionat sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *