News

Anamaria este fetiţa de 12 ani ucisă şi ascunsă în canapea. Mama sa, suspectă de comiterea crimei, a fost arestată în Spania

Cadavrul găsit în lada patului, într-un apartament din București, este al fetiței de 12 ani, dată dispărută cu o lună în urmă, au stabilit anchetatorii.

”În continuarea comunicatului din data de 05.06.2023, Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei.

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”, se arată în comunicatul Parchetului.

Anamaria Constantin, fetița în vârstă de 12 ani, a dispărut în urmă cu o lună și jumătate, împreună cu mama ei. Rudele celor două au venit cu fotografia celui pe care îl consideră suspectul numărul unu.

Tatăl fetei, Vasile Constantin, spunea cu o zi în urmă că este posibil ca fata să fi fost răpită de bărbatul din fotografie.

Este vorba despre Marcel, un bărbat care a trăit mai mult prin străinătate în ultimii zece ani şi a lucrat în construcții, și care este cel considerat de rude a fi principalul suspect.

Pe Marcel şi Vasile Constantin îi leagă Simona Monica Iftimovici, actuala iubită a lui Marcel, cu care acesta munceşte peste hotare, şi mama fetiţei lui Vasile. În urmă cu mulţi ani, Vasile a câştigat custodia fetei.

De câte ori Simona şi Marcel veneau în ţară, Anamaria îşi vizita mama. Aşa s-a întâmplat şi în preajma sărbătorilor de Paşte. Fetiţa a plecat cu mama ei şi cu Marcel, iar de atunci nimeni nu le-a mai văzut. Potrivit unor surse din interiorul anchetei, mama, alături de concubinul său, ar fi părăsit deja țara.

Din primele informații, se pare că fetița a fost ucisă cu mai bine de trei săptămâni înainte să fie găsită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *