„Mama lui a decis” Ce se va întâmpla cu trupul lui Stephan Pelger? Tania Budi a vorbit despre decesul designerului

Tania Budi a dezvăluit că Stephan Pelger va fi incinerat, în momentul în care formalitățile legale vor fi încheiate, iar trupul neînsuflețit va fi ridicat de la INML. Mama adoptivă a creatorului de modă este internată în aceste momente într-o clinică din Germania, în stare gravă, și a decis ca fiul ei să fie incinerat în România. Apropiații designerului s-au mobilizat pentru a demara procedurile și a veni în sprijinul femeii, spune Tania Budi. Ulterior, urna va fi trimisă în München, pentru ca Stephan Pelger să fie înmormântat lângă tatăl lui.

Stephan Pelger va fi incinerat Bună prietenă cu Stephan Pelger, Tania Budi a declarat, astăzi, la Antena Stars, că un alt deznodământ în cazul creatorului de modă era greu de creionat. Întrebată dacă prietenii ar fi putut face ceva pentru a-l ajuta, vedeta a spus, printre suspine, că îi este greu să creadă că spijinul primit din partea apropiaților putea avea un impact mai mare asupra lui decât ajutorul specializat pe care l-a primit de-a lungul anilor. Tania Budi a refuzat să spună dacă problemele financiare ar fi accentuat depresia, anxietatea și insomniile lui Stephan Pelger. Vedeta a povestit cum a aflat mama creatorului de modă că și-a pierdut fiul și a dezvăluit ce decizie a luat acesta în privința înmormântării. „Mama lui a aflat. Fiind în metastază în azil, au sedat-o înainte să îi dea vestea. Doamna a ales să îl incinereze, deci încă nu se știe ce, cum și în ce fel”, a spus Tania Budi, precizând că mai mulți prieteni s-au mobilizat pentru a veni în sprijinul femeii în vârstă de 81 de ani.

„Mama lui a decis să fie incinerat, după aceea trimis în Munchen și înmormântat lângă tatăl lui” „În primul rând, din cauza durerii cumplite, comunicarea între noi este destul de grea, dar suntem foarte mulți oameni care ne-am mobilizat și vedem ce putem face. Știm doar că mama lui a decis să fie incinerat, după aceea trimis în Munchen și înmormântat lângă tatăl lui. Momentan, atât știu, restul sunt informații care nu sunt sigure și nu pot să le spun”, a spus Tania Budi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *