NewsPolitica

Klaus Iohannis, la Spitalul de Urgență „Floreasca”: Am avut tragedie după tragedie

Vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Spitalul Floreasca a produs revoltă în rândul unor aparținători care au fost daţi afară din spital şi nu au fost lăsaţi să intre la rude. Este şi cazul unei femei a cărei mame, care avea nevoie de un consult oncologic de urgenţă, a fost pusă pe lista de aşteptare de la ora 11.

Preşedintele şi-a exprimat totodată compasiunea şi sprijinul pentru victimele tragediei, exprimându-şi dorinţa ca şirul tragediilor din ultima vreme să fie lămurite, iar vinovații să plătească.

Vizita șefului statului a creat revoltă în rândul unor aparținători care au fost daţi afară din spital, chiar dacă rudele lor aveau nevoie urgentă de lucruri personale sau chiar de un consult de specialitate la alte secții din spital. Este şi cazul unei femei a cărei mamă, cu probleme medicale grave, a fost pusă pe lista de aşteptare de la ora 11 pentru a se da prioritate vizitei preşedintelui Klaus Iohannis.

„Rușine poporului român, rușine toleranței. Nu faceți nimic pentru noi și generațiile viitoare”

„Suntem umiliţi şi daţi afară din spital? Pentru ce? Ca să aștept să vină Iohannis şi mama sta de la 11 să aștepte salvarea să o ducă acasă? Nu m-ați lăsat cu o pereche de pampers să-i aduc să o schimbe și voi îl aplaudaţi pe Iohannis? Rușine poporului român rușine toleranței, rușine vouă că stați în tăcere și acceptați voi această umilință. Nu faceți nimic pentru noi și generațiile viitoare. Doar sunteți martori tăcuți. Rușine poporului român”, spune femeia revoltată care nu a fost lasată sa intre la mama ei, pe motiv că preşedintele Klaus Iohannis se află în vizită la victimele exploziei de la Crevedia, internate la Spitalul Floreasca.

Femeia a relatat mai departe condițiile grele în care medicii, asistentele şi infirmierele lucrează fără sistem de ventilație. Mai mult aceasta a încercat să îi propună preşedintelui să vadă condițiile cu adevărat din spital, acolo unde este internată şi mama ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *