News

Incident șocant: Femeie incendiată de fostul partener în Sectorul 5 din Bucureșt

Un incident șocant a zguduit o stradă din Sectorul 5 al Capitalei miercuri, când un bărbat i-a dat foc fostei sale concubine și apoi s-a autoincendiat. În urma acestei tragedii, trei persoane au fost transportate la spital cu răni grave, printre care și mama femeii incendiate, care a suferit arsuri în timp ce încerca să stingă focul.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Municipiului București – Secția 24 Poliție, evenimentul a fost raportat în jurul orei 16.45 printr-un apel la numărul de urgență 112. La fața locului, polițiștii au găsit trei persoane – două femei și un bărbat – care primeau îngrijiri medicale din partea echipajelor de ambulanță.

Primele investigații au relevat că între bărbatul în vârstă de 64 de ani și fosta sa concubină a avut loc o confruntare verbală care a escaladat într-un act tragic. Sub presiunea divergențelor, individul a aruncat o substanță inflamabilă asupra ambilor și a declanșat incendiul cu o sursă de foc. Mama femeii, aflându-se în apropiere, a încercat să intervină pentru a stinge flăcările, suferind și ea arsuri la nivelul corpului.

Incendiul a fost stins cu ajutorul unui vecin din zonă, iar toate cele trei victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale urgente. Situația este extrem de gravă, iar autoritățile au preluat cazul pentru investigații amănunțite. Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest tragic eveniment.

Evenimentul cutremurător evidențiază încă o dată impactul grav al violenței domestice și necesitatea unei abordări ferme pentru prevenirea și combaterea acestui fenomen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *