Meteo

Timiş: Un bărbat care şi-a răpit fosta concubină a fost arestat preventiv, după ce a ţinut-o captivă peste 20 de ore

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au transmis că un bărbat a fost reţinut după ce şi-a răpit fosta concubină, după ce ea s-a urcat de bunăvoie în maşina lui şi el a blocat uşile autoturismului pentru a o transporta pe traseul Timişoara – Moşniţa Nouă – Bucovăţ – Remetea Mare – Topolovăţu Mare – Giroc. El i-a luat telefonul şi a dus-o la apartamentul lui, a bătut-o şi a ţinut-o captivă până când a intervenit un echipajul ISU Timiş, vineri, după ce un martor a văzut-o femeia de pe balconul apartamentului şi a sunat la 112. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de 4-5 zile. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„În intervalul de timp cuprins între data de 04.04.2024, în jurul orei 11:00 şi data de 05.04.2024, în jurul orei 07:30 (timp de aproximativ 20 ore şi 30 de minute), inculpatul a lipsit-o de libertate în mod ilegal pe persoana vătămată prin aceea că, în data de 04.04.2024, în jurul orei 11:00, după ce persoana vătămată s-a urcat de bunăvoie în autoturismul condus de inculpat, acesta din urmă a blocat uşile autoturismului şi a transportat-o pe persoana vătămată împotriva voinţei ei pe ruta Timişoara – Moşniţa Nouă – Bucovăţ – Remetea Mare – Topolovăţu Mare – Giroc. Pentru a facilita lipsirea de libertate în mod ilegal a persoanei vătămate, imediat după ce aceasta din urmă a urcat în autoturism, inculpatul a deposedat-o temporar prin violenţă de telefonul mobil”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, într-un comunicat de presă, de sâmbătă.

A intervenit ISU timiş pentru salvarea femeii.

„Ulterior, inculpatul a transportat-o pe persoana vătămată împotriva voinţei sale la apartamentul său, unde a lipsit-o în continuare de libertate până la intervenţia echipajului ISU Timiş, în data de 05.04.2024 ora 07:30, ca urmare a apelului efectuat de către un martor căruia persoana vătămată i-a solicitat ajutorul de pe balconul apartamentului. Totodată, în data de 04.04.2024, în jurul orei 12:00, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată în timp ce se aflau în autoturismul inculpatului parcat în apropierea localităţii Topolovăţu Mare, cu pumnii în zona feţei, a toracelui şi în partea lombară, cauzându-i acesteia leziuni traumatice care necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale”, a mai precizat sursa citată.

Potrivit procurorilor, cei doi sunt foşti concubini şi se cunoşteau.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în cursul zilei de sâmbătă el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei magistraţilor de la Judecatoria Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *