News

Doi polițiști de frontieră, înjunghiați de un traficant de migranți. S-au tras 13 focuri de armă pe Autostrada A1

Polițiștii au fost atacați în timp ce urcau un grup de migranți într-un aufomarfar, într-o parcare de pe autostrada A1, Timișoara – Arad. Două călăuze au reușit să fugă și sunt căutate. Polițiștii înjunghiați au ajuns la spital și sunt în stare stabilă.

Polițiști de frontieră din cadrul  Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș au prins în flagrant astă noapte, în județul Timiș, un grup de migranți și mai multe călăuze, în zona parcării de pe autostrada A1, Timișoara – Arad, pe direcția Km 501.

„În timp ce migranții urmau să fie îmbarcați într-un aufomarfar care staționa în parcare, una dintre cele trei persoane suspecte de călăuzire a scos un obiect tăietor cu care a rănit doi dintre polițiștii de frontieră care participau la acțiune”, transmite Poliția de Frontieră, într-un comunicat.

Migranții și călăuzele au încercat să fugă, iar polițiștii au tras 13 focuri de armă în încercarea de a-i prinde. Opt migranți și o călăuză au fost retinuți, iar două călăuze au reușit să fugă.

Polițiștii răniți au fost duși la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu”, din Timișoara. Starea lor este stabilă, fiind în afara oricărui pericol.

Poliția de Frontieră și IPJ Timiș le caută pe cele două călăuze cu drone și cu și o autospecială cu termoviziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *