News

Copil ranit de un urs, in timp ce incerca sa il hraneasca dintr-o masina. Evenimentul s-a produs in Albesti, Arges

Inspectoratul Judetean de Politie al Judetului Arges a fost sesizat, sambata, cu privire la faptul ca un copil de opt ani care se afla pe raza comunei Albesti a fost ranit de un urs. 

Incidentul, conform politistilor s-a produs de fapt in momentul in care copilul a incercat sa hraneasca animalul salbatic, din interiorul autoturismului in care se afla. „Minorul a suferit rani superficiale la nivelul unei maini, fiindu-i acordate ingrijiri medicale la fata locului”, au comunicat politistii argeseni.

Din pacate, incidentul nu este unul singular, astfel de evenimente producandu-se tot mai des, mai ales in acest sezon propice pentru numeroase calatorii dar si din cauza venirii ursilor tot mai aproape de diferite arii locuite.

Insa, potrivit politistilor dar si reprezentantilor echipelor de salvare si ugenta, ceea ce este mai grav este ca inconstienta oamenilor aflati in astfel de imprejurari este cea care poate duce la tragedii, cum se putea petrece si azi, cu atat mai mult cu cat se presupune ca minorul era insotit de parinti sau alti adulti in acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *