News

Dolj: Raisa, fetiţa de 2 ani din Breasta, dată dispărută, găsită fără suflare într-o râpă

Raisa, fetiţa de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta, care a dispărut luni de acasă, a fost găsită moartă pe un câmp aflat la câteva sute de metri de locuinţa părinţilor, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, citați de Agerpre.

Autoritățile au anunțat marți că trupul fetiţei a fost găsit după aproape 24 de ore de căutări la care au participat peste 100 de persoane – poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari.

„Din nefericire, copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetaţie deasă. În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Dispariţia fetiţei a fost sesizată luni, la ora 12,30, poliţiştilor Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta de către un bărbat, din comuna Breasta, vecin al familiei minorei, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Poliţiştii au continuat şi pe timpul nopţii căutările, fiind folosite dispozitive de termoviziune şi un elicopter al MAI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *