News

Accident teribil în Parâng. Doi bărbați au căzut din telescaun și sunt grav răniți

Doi bărbați au fost răniți grav în urma căderii de la înălțime din telescaunul din Parâng. Accidentul, care a avut loc înainte de ora 12.00, s-a produs între primii 2 piloni ai instalației de transport pe cablu.

La sosirea salvatorilor, cele 2 persoane erau conștiente, dar prezentau multiple traumatisme. Echipajele medicale ale SMURD și S.A.J. le-au acordat primul ajutor calificat. O primă victimă se află în drum spre UPU Petroșani, iar cea de-a doua se află încă la locul accidentului și i se acordă asistență medicală. La intervenție au participat și salvamontiștii din Parâng.

Astăzi, în jurul orei 11.45, Politia Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de muncă, în zona Parâng (soldat cu rănirea a doi muncitori). Din primele verificări, se pare că cei doi bărbați efectuau lucrări de mentenanță la telescaunul Parâng, aflându-se în deplasare cu telescaunul, moment în care s-a rupt cablul de tractare, aceștia căzând pe sol, de la o înălțime de aproximativ 7-8 metri.

Polițiștii au deschis dosar penal

Cei doi bărbați urmează a fi transportați de echipajele de prim-ajutor la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *