News

Suspectul în cazul atacului cu acid de baterie de la Călărași a fost reținut. Ar fi avut doi complici care nu mai sunt în țară

La o lună de la atacul în stil mafiot din Călărași, în urma căruia doi tineri au fost mutilați cu acid de baterie, a fost găsit și principalul suspect. Este vorba despre un tânăr de 33 de ani din Timiș care ar avea legături cu rețele de prostituție ce acționează în afara României.

El nu ar fi acționat, însă, singur, ci a avut doi complici care ar fi fugit din țară. Între timp, starea victimelor este delicată, iar una dintre ele și-a pierdut deja vederea.

Bărbatul de 33 ani nu a acționat singur ci a fost ajutat de un alt bărbat de 41 de ani și o tânără de 20 de ani care ar fi reușit să fugă din țară. Toți 3 fac parte din lumea interlopă și ar fi pus cap la cap planul pentru a-i ataca pe cei doi iubiți cu acid de baterie.

Una din victime și-a pierdut vederea

Victimele ar fi fost urmărite până au ajuns cu mașina în fața casei. La volan era tânăra, iar în dreapta iubitul ei. Atunci, atacatorii au deschis portiera și i-au stropit cu acid. Dintre ei, bărbatul a suferit răni pe 40% din corp și și-a pierdut vederea. Femeia se recuperează cu greu și ea.

Norocul lor a fost un trecător care i-a dus la spital. Atacatorii însă s-au făcut nevăzuți. Principalul suspect purta mănuși și cagulă în momentul atacului.

Anchetatorii spun că la mijloc ar fi vorba despre o reglare de conturi în lumea interlopă. Victimele, dar și atacatorul ar fi proxeneți și ar avea de împărțit niște bani sau chiar teritorii, iar afacerile lor s-ar desfășura în diferite țări din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *