Accident teribil soldat cu doi răniți, pe DN2 E85, la Potârnichești

Doi tineri au fost răniți și alți doi au scăpat miraculos fără răni după ce șoferul mașinii în care se aflau a pierdut controlul volanului, a pus la pământ gardurile a două proprietăți și s-a oprit într-un stâlp. Martorii spun că tânărul conducea cu o viteză de 160 de kilometri pe oră. Cei doi răniți au fost transportați la spital, iar polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul s-a produs sâmbătă seară pe DN 2 E85 în interiorul satului Potârnichești, județul Buzău. Un șofer de 20 de ani a scăpat bolidul de sub control și a făcut praf gardul a două proprietăți.

Sătenii au intervenit și au dat primul ajutor, reușind să-i scoată pe cei patru tineri din mașina avariată de pe DN 2 E 85.

În mașina condusă de șoferul de 20 de ani se mai aflau doi tineri în vârstă de 16, respectiv 17 ani. Ambii au fost răniți și transportați la spital. Un al patrulea tânăr a scăpat nevătămat.

Conducătorul auto le-a povestit martorilor că ar fi încercat să evite coliziunea cu o altă mașină, moment în care a pierdut controlul volanului si a intrat violent într-un gard de pe marginea drumului, potrivit stiridebuzau.ro.

Poliția a deschis un dosar penal pentru distrugere și vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *