News

Cei doi părinţii care au opărit copilul în cadă au fost arestaţi

Doi părinţi care şi-au ucis copilul în vârstă de patru ani au fost arestaţi după doi ani de cercetări, deşi avocaţii spun că existau toate probele care îi incriminau.

Părinţii au fost reclamaţi chiar de bunica copilului care nu mai este.

„Este un caz şocant din mai multe punct de vedere. Pe de o parte, pentru că vorbim despre o mamă şi un tată care au putut să facă aşa ceva şi, pe de altă parte, vorbim de incompetenţa autorităţilor, şi vă spun pe proprie răspundere.

Doi ani de zile au investigat, de fapt mult spus investigat, au avut de lucru la acest caz pe care îl cercetau sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.

Deşi, din dosar reieşea că era vorba despre un omor. Părinţii pur şi simplu au „topit” copilul în cadă. L-au îmbăiat cu o temperatură extremă, iar ulterior l-au lăsat până s-a stins în casă.

E vorba de un copil de patru ani, pentru care nu au chemat Ambulanţa. Medicii au fost chemaţi, practic, să constate decesul.

Şi spun că este şocant pentru că procurorii nu au făcut absolut nimic, dovezile erau la dosar, iar ulterior, după ce dosarul a fost mutat, într-o săptămână practic s-a întâmplat totul.

Au fost audiaţi părinţii, reaudiaţi, iar aseară a fost pronunţată hotărârea prin care au fost arestaţi 30 de zile.

Bunica (mama tatălui copilului decedat) a fost cea care a făcut sesizarea şi tot ea a chemat şi Ambulanţa.

Cazul a fost mai întâi la Parchetul de la Ploieşti, apoi preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *