Anchete

Raul a fost omorât în bătaie de cei care trebuiau să aibă grijă de el

Raul, un băieţel de numai 9 ani a fost bătut până la moarte de mama sa şi de partenerul ei român. Bărbatul era extrem de nervos că femeia nu-i dă lui salariul.

Bătăi cu picioarele şi pumni, stropiri cu apă rece ca gheaţa sau fierbinte, toate acestea a trebuit să de suporte ani de zile Raul, un copil în vârstă de 9 ani, până când într-o zi de ianuarie corpul său a cedat. După ce a murit, corpul său a fost înghesuit într-o geantă sport și aruncat în Houtdok, un cunoscut lac din oraşul belgian Gent.

Iubitul român al femeii a fost arestat în Olanda

Cadavrul lui Raul a fost găsit în apă abia joia trecută, după aproape trei luni. Imediat, mama acestuia, Y.M., în vârstă de 30 de ani, a fost arestată, iar partenerul său, N.C., un cetățean român în vârstă de 34 de ani, a fost arestat în Olanda.

Raul locuia împreună cu sora lui de 11 ani, cu mama sa și cu iubitul acesteia. “În ultimele săptămâni, copilul a suferit abuzuri serioase din partea tatălui său vitreg”, le-a declarat o sursă reporterilor de la publicaţia belgiană Het Laatste Nieuws.

În seara tragediei, în loc să sune la serviciile de urgență, mama și prietenul ei au decis să pună cadavrul lui Raul într-o geantă sport în care au adăugat o cantitate consistentă de pietre pietre. După aceea l-au aruncat în apă la un kilometru distanță, la Houtdok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *