News

Un bărbat a fost ‘mâncat de viu’ de ploșnițe, într-o închisoare din America

Situaţie înfiorătoare dezvăluită de familia unui deţinut, care a murit la numai trei luni după ce a fost trimis la închisoare.

Familia unui deținut care a murit anul trecut în închisoarea Fulton County, din Atlanta, spune că acesta a fost mâncat de viu de insecte și ploșnițe. Familia lui Lashawn Thompson și avocatul acestora solicită acum o anchetă penală cu privire la moartea bărbatului.

Peste 400 de deţinuţi sunt obligaţi să doarmă direct pe podea

Avocatul familiei Thompson, Michael Harper, a dezvăluit că pe 12 iunie 2022 Lashawn a fost dus la închisoarea din Comitatul Fulton și plasat într-o secție de psihiatrie, din cauza unor probleme de sănătate mintală pe care se presupune că le-ar fi avut.

Totuşi, doar trei luni mai târziu, potrivit lui Harper, deţinutul “a fost găsit mort într-o celulă murdară din închisoare, după ce a fost mâncat de viu de ploșnițe și alte insecte”. Rapoartele închisorii arată că personalul medical și ofițerii de arest preventiv au observat că starea lui Thompson se deteriora, dar nu l-au ajutat, a mai acuzat avocatul.

“Ei au văzut, literalmente, cum sănătatea lui se deteriorează până când, în cele din urmă Lashawn a murit”, a spus Harper. “Când i-a fost descoperit corpul, unul dintre angajații închisorii a refuzat să efectueze resuscitare cardiopulmonară pentru că era speriat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *