News

Un bărbat a vândut o bucată de gresie pe post de telefon mobil

Un bucureştean s-a ales cu dosar penal pentru înşelăciune după ce i-a vândut unei femei o bucată de gresie în loc de telefon mobil, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

O femeie din Râmnicu Sărat, care dorea să cumpere un telefon mobil second-hand, a consultat o platformă de vânzări online şi a intrat în legătură cu un bărbat care i-a promis un dispozitiv mobil la preţul de 300 de lei. Cei doi s-au întâlnit apoi într-un loc stabilit din oraş, vânzătorul i-a prezentat un telefon mobil funcţional, dar, profitând de neatenţia clientului, a introdus în husa telefonului o bucată de gresie, apoi a luat banii şi s-a făcut nevăzut.

„În ziua de 5 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au depistat principalul bănuit în cazul unei înşelăciuni, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bucureşti. Fapta a fost sesizată de către persoana vătămată, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Râmnicu Sărat.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 23 martie, bănuitul ar fi indus-o în eroare pe râmniceancă, expunându-i spre vânzare un telefon mobil în schimbul sumei de 300 de lei, însă, în urma tranzacţiei, aceasta a observat că în husa în care trebuia să fie telefonul mobil era o bucată de gresie”, a transmis IPJ Buzău.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *