News

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în propria casă, după 6 ani

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a zăcut în casă timp șase ani, până când a fost descoperit de o echipă care a intrat forțat în locuință pentru a face un test de siguranță a gazelor.

În 2017, contabilul Robert Alton a murit la vârsta de 70 de ani, însă decesul a trecut neobservat de proprietarul casei.

Pe 9 martie, compania imobiliară a obținut un ordin judecătoresc pentru a intra în casa pensionarului. Pentru a intra în casă, angajații companiei au fost nevoiți să taie lanțul de siguranță de la ușă.

Bătrânul a fost găsit îmbrăcat în blugi și cu un pulover gri

Chiar dacă vecinii bătrânului le-au spus polițiștilor că nu au mai văzut pe nimeni la acea adresă de ani de zile, poliția nu poate să considere că ar fi vorba despre o moarte suspectă.

Deși avea de plătit taxe locale, nimeni nu s-a sesizat în cazul lui Alton, motiv pentru care Consiliul din Bolton va deschide o anchetă internă, potrivit The Independent.

Bătrânul a fost identificat datorită obiectelor personale, însă autoritățile nu au găsit nicio rudă a acestuia.

Cauza morții nu poate fi determinată, însă se crede că Alton a murit în mai 2017, potrivit medicilor legiști.

„Am făcut multe încercări de a-l contacta pe Robert de-a lungul anilor pentru a face verificări de siguranță a gazelor. Este clar că acțiunea întreprinsă de noi pentru a înțelege de ce nu l-am putut contacta nu a mers suficient de departe. Au fost ratate oportunități de a constata că ceva ar putea fi în neregulă. Ar fi trebuit să facem mai mult pentru a verifica bunăstarea lui Robert”, a spus Noel Sharpe, directorul executiv al Bolton at Home.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *