News

Mesajul transmis președintelui Iohannis de fiica unei paciente: „Să stea două zile în salonul în care a stat mama!”

În a treia zi de la tragedia de la Crevedia, președintele Iohannis a mers să viziteze răniții de la Floreasca. La final, după discurs și întrebările jurnaliștilor, a avut loc un incident – o femeie a strigat după Klaus Iohannis. A fost oprită însă de personalul de pază al spitalului. Ulterior, și-a strigat nemulțumirea față de conditiile din spital.

La finalul vizitei lui Klaus Iohannis, ruda unei paciente internate în spital a reclamat condiţiile de la Spitalul Clinic de Urgenţă.

Aştept salvarea. Vineri am aflat că mama are cancer şi voi ne certaţi, ne umiliţi şi ne-aţi dat afară din spital. Pentru ce? Ca să aştept să vină Iohannis? Şi mama stă de la 11:00 să aştepte să vină salvarea să o ducă acasă. Nu m-aţi lăsat cu o pereche de pampers să-i aduc să o schimbe. (…) Veniţi pe secţie să vedeţi ce echipă de medici străluciţi sunt la ortopedie, medicii lucrează în condiţii la 40 şi ceva de grade în saloane pentru că nu funcţionează sistemul de ventilaţie. (…) Ştiţi ce mă nemulţumeşte? Umilinţa pe care noi o tolerăm. Ştiţi câţi aparţinători sunt acolo? O grămadă. Suportă în tăcere. (…) În primul rând condiţiile, sistemul de ventilaţie este nefuncţional de multă vreme”, a spus între altele femeia, conform Agerpres.

Medicii intră la 10, 15 grade – habar n-am acum, că poate greșesc – să facă operație, după care aceeași medici intră la 40 și ceva de grade să o consulte pe mama mea. Asistentele stau în niște condiții execrabile.

Am încercat să-l iau pe președinte în spital”, a mai spus aceasta.

Reporter: A fost.

– „Unde a fost? Pe ce secție? Pentru că sus la ortopedie nu l-am văzut”.

Reporter: Aveți un mesaj pentru domnul președinte?

– „Să stea doar două zile în salonul unde a stat mama. Asta îi doresc”.

Spitalul Floreasca a reacționat și a spus că are contract de service și mentenanță pentru aerul condiționat, iar dacă sunt reclamații pe această temă ele sunt verificate și rezolvate. „Acum verificăm fiecare salon de la Ortopedie să vedem dacă se confirmă acuzațiile”, spune purtătorul de cuvânt al spitalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *