Cancan

Selena Gomez a tras o mega-sperietură la MTV VMA 2023

Selena Gomez s-a speriat când a avut loc un scurtcircuit la MTV VMA 2023. Incidentul s-a întâmplat în timpul reprezentației Oliviei Rodrigo. Artista a părut considerabil îngrijorată în timpul spectacolului.

Rodrigo a deschis show-ul de la evenimentul de premiere de anul acesta cu un amestec de melodii de pe noul ei album, „Guts”. Cu toate acestea, la jumătatea interpretării piesei „Vampire”, se pare că aranjamentul cântăreței în vârstă de 20 de ani a început să se prăbușească, scrie catine.ro.

Selena Gomez s-a speriat când a avut loc un scurtcircuit la MTV VMA 2023

Când Rodrigo a traversat scena, un drapel roșu a căzut de pe căpriori. Au început să zboare scântei, făcându-l pe un bărbat să fugă și să o protejeze pe artistă. În mijlocul haosului, camera s-a îndreptat spre Gomez, care părea îngrozită de situația ce se desfășura în fața ei.

Ochii cântăreței s-au mărit instant. Ea și-a ridicat mâna la tâmplă când Rodrigo a ieșit de pe scenă și luminile s-au stins. Cu toate acestea, se pare că momentul a fost de fapt planificat. Ulterior, Rodrigo s-a întors pe scenă pentru a doua jumătate a spectacolului ei.

La scurt timp după, o fotografie cu expresia îngrijorată a lui Gomez a devenit virală pe Twitter. Mulți oameni au presupus că artista a fost răutăcioasă față de Rodrigo, având în vedere zvonurile că există o ceartă cu prietena ei, Taylor Swift.

Înainte de incident, ambele cântărețe au luat cu asalt covorul roz de la eveniment. Gomez a purtat o rochie roșie, cu un decolteu adânc și extrem de sexy. Actrița în vârstă de 31 de ani s-a afișat la MTV VMA 2023 într-o rochie semnată Oscar de la Renta.

Între timp, Rodrigo a strălucit într-o rochie argintie Ludovic de Saint Sernin care i-a pus în evidență silueta în locurile potrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *