News

Cum e să supraviețuiești unei injecții letale? Mărturia șocantă a unui condamnat la moarte, victimă a unei execuții ratate

Un bărbat de 54 de ani, condamnat la moarte pentru uciderea a două femei în 1996, a fost executat marţi în Florida, în sud-estul Statelor Unite.

Michael Zack a fost executat prin injecţie letală în penitenciarul Raiford. El şi-a exprimat regretul pentru faptele sale într-un mesaj publicat de un grup de locuitori din Florida care se opun pedepsei cu moartea, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Bărbatul a fost condamnat la moarte în 1997 pentru agresiune sexuală, jaf şi uciderea unei femei pe care tocmai o întâlnise într-un bar. El a fost găsit vinovat, de asemenea, de uciderea unei alte femei pe care o întâlnise într-un bar în aceeaşi perioadă, pentru care a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Apelul depus de avocaţii săi pe motiv că bărbatul suferea de o dizabilitate mintală din cauza sindromului alcoolic fetal au fost toate respinse, inclusiv apelul său de luni la Curtea Supremă pentru suspendarea executării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *