News

Cu ce se ocupă Cristian Cioacă după eliberarea din închisoare

Ce face Cristian Cioacă după ce a fost eliberat din închisoare. Avocata fostului polițist a dezvăluit cu ce se ocupă acesta.

Avocata lui Cristian Cioacă a dezvăluit cu ce se ocupă acesta după ce a ieșit din închisoare, spre finalul lunii august. Fostul polițist a petrecut aproape 10 ani în spatele gratiilor.

Cu ce se ocupă Cristian Cioacă după eliberarea din închisoare

Marți, magistrații Tribunalului Argeș au admis cererea de liberare condiționată formulată de Cristian Cioacă. Fostul polițist a fost găsit vinovat pentru uciderea Elodiei Ghinescu, al cărei trup neînsuflețit nu a fost găsit nici până în ziua de astăzi.

Acesta a ispășit aproximativ un deceniu din pedeapsa dată, iar de când a părăsit penitenciarul nu s-au auzit prea multe despre el.

Imediat după ce a ieșit din închisoare, Cioacă nu a vrut să ofere prea multe declarații. Nu se mai știe nimic de el de ceva timp și chiar au apărut zvonuri că s-ar fi ascuns de privirile celor curioși.

Avocata fostului polițist a spus că acesta a luat decizia să se retragă, din moment ce a trecut și încă se află într-o perioadă dificilă. Aceasta încă ține legătura cu Cristian Cioacă deoarece mai sunt aspecte judiciare ce trebuie rezolvate.

“Mai ținem legătura din perspectiva relației avocat-client, fiindcă eliberarea sa condiționată include încă rezolvarea unor aspecte judiciare, care se vor rezolva in timp. Nu are însă obligația de a se prezenta săptămânal în fața unui ofițer de poliție, asta e cert.

S-a retras. Era normal să facă asta! A trecut printr-o perioadă de suferință și încă este. Iar suferința lasă urme. Cred că a luat o decizie înțeleaptă”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioacă, pentru Cancan.ro.

În acest moment, Cristian Cioacă ar avea grijă de mama sa, care are probleme de sănătate. “Mama sa are o vârstă și e bolnavă, deci are și grija ei, din câte știu. Mi se pare normal să stea retras, fiindcă a trecut prin ce a trecut!”, a adăugat avocata pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *