AncheteNews

Camătăria și Taxa de protecție nepedepsite în Constanța

Dupa ce o familie din Constanța a apelat la noi pentru a clarifica nedreptațile aduse de un Procuror influent din Jud Constanta, acum avem parte de o alta speța de șantaj, Camătărie, Taxa de protecție urmată de Amenințari cu moartea si intrare pe o proprietate privată fara acordul proprietarilor sau a colocatarilor acelui imobil .

Conform Dosarului Nr 2027332/05.05.2024 News 24 AGD a solicitat IPJ Constanta sectia 4  informatiile de interes public .

Conform plangeri facuta catre institutia statului de catre Căldararu Lucia, in data de 05.05.2024 Valodi Ciprian, Petrache Ciprian, Petrache Nixon,au patruns in imobilul Familiei Caldararu abuziv si au amenintat cu moartea, fluturand armele aflate in dotare ( Cutit, Topor, Sabie ) fiind de fata si persoane minore intre 2 si 17 Ani.

Totul pentru a percepe o taxa de protectie in cuantum de 7000 Euro

Din spusele victimei mentiopnam ca pana in prezent, in ultimi 7 ani a avut un prejudiciu de 588,000 euro ( cinci sute optzeci si opti mii euro ) pentru taxa de protectie

In urma solicitarii am primit raspuns pe data de 31.05.2024

Urmare a solicitării dumneavoastră, formulată în temeiul Legii 544/2001, înregistrată în evidențele Inspectoratului de Poliție Județean Constanţa cu numărul 1.167.085 din 24.05.2024, vă comunicăm faptul că în cauza la care faceți referire a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare.

În ceea ce privește celelalte solicitări formulate de dumneavoastră, vă aducem la cunoștință faptul că acestea sunt exceptate de la liberul acces al cetățenilor, potrivt art. 12, lit. e, din Legea 544/2001.

Specifiam ca persoanele care sunt citate mai sus si  sunt specificate in dosarul de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare. Sunt inca in libertate fiind un pericol pentru siguranta cetatenilor si nimic nu ii inpiedica sa recurga la metode ilegale de santaj sau …….

In timp ce redactam acest articol am primit informatia de care ne temeam, Membri familiei Caldararu au fost din nou amenintati de rudele persoanelor acuzate in dosar cerand alti bani si solicitand sa retraga plangerea .

Video

Video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *