News

Tânăr de 25 de ani, mort în urma unui conflict fizic cu un prieten

Un tânăr de 25 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unei altercații cu un prieten. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lțngă Tribunalul București, a transmis Poliția Capitalei, citată de Agerpres.

”La data de 17 decembrie 2023, Poliţia Capitalei – Secţia 2 Poliţie fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că avusese un conflict fizic cu un prieten, iar persoana respectivă a decedat. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim ajutor care au constatat decesul persoanei în cauză, un tânăr, în vârstă de 25 de ani”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei, conform Agerpres.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, trupul neînsufleţit fiind transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit Antena 3 CNN, vecinii tânărului a cărui moarte este suspectă au fost audiați de polițiști.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *